SLM-vlucht naar Amsterdam rond half drie afgeblazen
23 Mar 2013, 03:45
foto


De vlucht van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) naar Amsterdam is rond half drie vanochtend afgeblazen. Het vliegtuig kon niet opstijgen omdat de deur niet dichtging. Passagiers kregen eerst te horen dat zij aan boord moeten blijven. De technische dienst werd ingeschakeld om het mankement op te heffen.

Na twee uren lukte het niet om de deur te sluiten. De gezagvoerder moest uiteindelijk het slechte nieuws meedelen aan de passagiers. Hij vroeg de mensen aan boord om weer uit te stappen, want het is niet gelukt om de deur in orde te krijgen. De vlucht zou om tien voor half twaalf vrijdagavond worden uitgevoerd.

Veel passagiers waren al behoorlijk vermoeid omdat ze urenlang al op de luchthaven waren. Nadat zij eindelijk aan boord waren en dachten dat ze door de hele procedure heen zijn, bleek dat door een technisch mankement het langer zou duren voor ze in de lucht waren. Uiteindelijk bleek alle moeite voor niets te zijn geweest, want de vlucht kan niet worden uitgevoerd. "Ik ben doodmoe en nu is alles voor niets geweest", zegt een teleurgestelde passagier aan Starnieuws. Rond kwart over drie hadden de meeste mensen hun bagage alweer terug. Wanneer de vlucht hervat zal worden, is nu nog niet duidelijk. De passagiers kregen te horen dat ze rond zeven uur 's avonds vermoedelijk vervoerd zullen worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May