Oneerlijke pompbediendes, drugs, geweld en vals geld
21 Mar 2013, 16:20
foto


Politie waarschuwt voor oneerlijke pompbediendes

De afgelopen periode hebben klachten de politie bereikt dat sommige pompbediendes van pompstations klanten bestelen. Zij doen dat door een lager verkoopbedrag bij de benzinepomp in te toetsen dan het bedrag dat de klant gegeven heeft om bij te tanken. Als men bijvoorbeeld SRD 100 heeft afgegeven om bij te tanken, toets de oneerlijke pompbediende SRD 80 in en drukt de SRD 20 achterover.

De politie adviseert klanten om alert te zijn en na te gaan als het opgegeven bedrag daadwerkelijk wordt ingetoetst. Indien het kijkglas zittend in het voertuig niet goed zichtbaar is, wordt aangeraden uit te stappen om te kunnen controleren.

Geweldenaar en drugshandelaar aangehouden
Ronald, A. is aan de Waterkant, ter hoogte van het oude veerplein, door leden van het Politie Ondersteuningsteam (O.T.) aangehouden en overgedragen aan de politie van bureau Centrum. De man werd opgespoord voor zware mishandeling. Bij zijn aanhouding is een hoeveelheid marihuana en crack cocaïne in zijn bezit aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen. Het vermoeden bestaat bij de politie, dat Ronald, A. ook drugsverkoper is.

Verspreider vals geld ingerekend
Het O.T. heeft op donderdag 14 maart S.D. aangehouden op verdenking van het opzettelijk gebruikmaken van vals geld. S.D. gebruikte valse of vervalste Amerikaanse dollarbiljetten in onder andere casino’s waar hij zich ging vermaken. Hij is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van bureau Geyersvlijt, zegt de voorlichting van politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May