Ingezonden: Men leert het nooit, Alida voorzichtig!
21 Mar 2013, 22:05
foto


Met verbazing las het bestuur van de Bond Personeel van de Stichting Jeugdtandverzorging een ingezonden stuk 'Alweer een vrouw!' De inzender van dit stuk heeft zich duidelijk vergaloppeerd met haar emotionele reactie waarmee ze de plank volkomen misslaat in een poging zaken die haar niet eens regarderen op een slinkse politieke manier aan de kaak te stellen.
Opbouwende kritiek is tevergeefs gezocht in het relaas van de Inzender.
Aangezien wij normaliter niet op de man spelen voelen wij ons desondanks geroepen op de strekking van dit ingezonden stuk te reageren door enkele feiten naar voren te brengen die de besproken persoon op haar blazoen heeft;
1) In principe zouden wij vrouwen ons beledigd moeten voelen dat besprokene, die in het artikel opgehemeld wordt door een leek, in deze JTV-kwestie, zorgt voor gezinsontwrichting!
2) Dat besprokene kans ziet vrouwelijke arbeiders te vragen, voor kort termijn 's middags te werken en eigendunkelijk (EENZIJDIG BESLIST) lang termijn van maakt!
3) Een vrouwelijke arbeider met baby 'post' naar een werkplek ver van de stad ondanks verzoeken van deze jonge moeder dat te heroverwegen!
4) Dat besprokene vrouwelijke arbeiders die enigszins tegengas geven kleineert in het bijzijn van Jan en alleman.
5) Besprokene naast haar levenspartner staat in het beleid van een stichting waar vrouwen in hun arbeidsovereenkomst het recht op kinderbijslag ontnomen wordt!
6) Zij naast haar levenspartner staat achter een arbeidsovereenkomst, waarin vrouwen 30 uren moeten werken maar dan in een tijd die de directeur (haar levenspartner) dan aangeeft tussen 7 uur 's morgens en 20.00 uur 's avonds van maandag tot en met zaterdag (WILLEKEUR EN INTRIGE) .
Wij vrouwen, die het bestuur van de BPSJTV uitmaken, worden in verwarring gebracht door dit ondoordacht visie-loos beleid!
Dejavu en heel toepasselijk is het verhaal van Susanna Du Plessis die leefde in een tijd waaruit velen niet gegroeid blijken te zijn!
Het treft ons om duidelijk te moeten vaststellen dat het ‘Alweer een vrouw’ (mevrouw Faerber) is die zich bewust of onbewust laat gaan door zaken te vermengen die totaal los staan van onze kwestie en nota bene probeert deze in een politieke sfeer te brengen door individuen ondemocratisch met naam en toenaam te bespreken!
Sterke vrouwen schrijven voornamelijk ingezonden stukken na de nodige informatie ingewonnen en getoetst te hebben!!!
Om het democratisch gehalte van dit repliek hoog te houden nodigen we mevrouw Faerber beleefd uit om op korte termijn met ons van gedachten te wisselen teneinde voortaan goed beslagen ten ijs te komen .
Tegelijkertijd stelt het bestuur van de BPSJTV het op prijs dit dialoog van onze zijde in welk medium dan ook te eindigen.

Namens het bestuur van de BPSJTV
Mw. A.Tjon-A-San
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May