Donatiecampagne voor Slavernijmonument
21 Mar 2013, 21:00
foto


Green Hearts Foundation International gaat op zoek naar donaties voor het Nationaal Monument Slavernijverleden. De start van de donatiecampagne valt samen met de opening van de Suriname United Business Fair morgen.

Winston Wirht, voorzitter van de Foundation, zegt dat de donatiecampagne wordt gevoerd voor de Stichting Nationaal Monument Slavernijverleden. “De stichting heeft al heel veel werk verricht, maar kon door ontoereikendheid van financiële middelen niet verder.” Het slavernijmonument staat in het teken van de herdenking van 150 afschaffing slavernij op 1 juli.

De organisatie heeft een partner gevonden voor deze campagne. Het gaat om Valaurum Inc. dat in Californië is gevestigd. Dit bedrijf heeft technologie ontwikkeld om met uiterst zuivere precisie onder meer vliesdunne plaatjes te vervaardigen met heel kleine hoeveelheden puur goud (24 karaat) en deze te bedrukken.

De donatiecampagne wordt ook in Nederland gevoerd in coördinatie met Barry Biekman, voorzitter van het Landelijk Platform Slavernijverleden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May