Robinhood overklast Boskamp met 4-0
18 Mar 2013, 02:00
foto
De ranglijst van de SVB Hoofdklasse na 11 wedstrijden.


Een over alle linies beter spelend landskampioen Robinhood heeft in zijn eigen stadion zondag, bij de voortzetting van de SVB Digicel Hoofdklasse Boskamp overklast met 4-0. De club is blij dat het eindelijk gelukt is om de drie punten binnen te halen.

Een duidelijk goed gemotiveerde jonge ploeg van Robinhood, aangevuurd door zijn aanhang, begon de wedstrijd heel agressief. Robinhood had één doel van ogen, namelijk, de wedstrijd te winnen. Al heel gauw liet de landskampioen doelpunt nummer 1 op zijn naam noteren.

Ook na de rust bleek de rood-groene formatie de betere ploeg te zijn. Boskamp uit Saramacca, raakte behoorlijk ontregeld door twee rode kaarten. Robinhood heeft flink gebruik gemaakt van de numerieke meerderheid en scoorde nog drie doelpunten. Door deze belangrijke overwinning verhuist Robinhood van de 9de naar de 6de plaats op de ranglijst. Na meer dan drie maanden heeft de landskampioen de volle winst uit een wedstrijd weten te halen.

In het Ronnie Brunswijk stadion in Moengo, won de ploeg van ploeg van Meerzorg, Excelsior, vrij verrassend van SV Notxh met 2-1.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May