Werner Duttenhofer, de Mastermind van Radio 10
17 Mar 2013, 21:45
foto


Op de website van Radio 10 staat een korte beschrijving over de rol van directeur Werner Duttenhofer. Niet alleen de media maar heel Suriname is getroffen door het nieuws dat Duttenhofer vanavond ineens het leven heeft gelaten.

"De Mastermind is Werner Duttenhofer een radio personality met ruim 50 jaar ervaring! Hij heeft ongetwijfeld de metamorfose van de Surinaamse radio meegemaakt: van communicatiemiddel – toen nuttig voor o.a. overlijdensberichten – tot wijze van entertainment tegenwoordig. Werner bewijst met Radio 10 dat het anders kan. Anders dan wat men sinds de introductie van radio in Suriname gewend was.

Voor het eerst in Suriname een geheel nieuw format, gericht op een verwaarloosde, doch interessante doelgroep met een zekere potentiële marktwaarde. Een muziekformule speciaal bedacht voor de echte Srananman. Adult pop: herkenbare muziek vanaf de jaren ’60 tot nu, voor iedereen die wat anders wil dan alleen hitradio! Eindelijk een perfecte blend voor Mainstream Suriname. En ook heel belangrijk: 1 gezicht. Dezelfde, herkenbare muziekformule 1 x 24 uur, een concept waaraan iedere On-Air personality invulling geeft.

Voor het eerst op de Surinaamse radio een 'Clock' met een gestructureerde playlist en een music mix, verteerbaar voor alle klassen en rassen in Suriname. Instrumentals, niet alleen goed als achtergrondmuziek, maar ook bijzonder geschikt om tussen het ‘vocale-geweld-van-de-hele-dag’ tot rust te komen."
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May