Loge Paramaribo AMORC neemt website in gebruik
16 Mar 2013, 19:30
foto


Loge Paramaribo van de Rozekruisers Orde AMORC wil met de lancering van haar website informatie over de internationale broederschap delen met het grote publiek. De website is zaterdag in gebruik genomen door grootmeester Klaas-Jan Bakker van de Nederlandse jurisdictie van deze spirituele wereldorganisatie.

De AMORC viert vandaag ook haar 'nieuwjaarsfeest', waarbij nieuwe bestuurders worden geïnstalleerd. Dit gebeurt in maart waarbij in de lente ook veel veranderingen plaatsvinden in de natuur. "Wij voegen nieuwe energie toe in het klein aan de grote veranderingen in de wereld", verduidelijkt Bakker op een persconferentie.

Werken aan eigen groei
Algemeen inspecteur Eddy Quartier en grootraadslid Albert Martinus Vrede benadrukken het belang van de website. In deze moderne tijd wil Loge Paramaribo van de AMORC niet achterblijven om informatie via de elektronische weg te delen. Vrede die jarenlang de verantwoordelijkheid had voor Loge Paramaribo neemt vandaag ook afscheid als grootraadslid. Door de benoeming van nieuwe bestuurders wordt de energie verder in beweging gebracht.

De toppers van de organisatie leggen uit dat Rozekruisers werken aan hun eigen ontwikkeling. 'Wij zijn er niet om regeringen of anderen te beoordelen of te veroordelen. Wij werken aan onze eigen ontwikkeling en nemen anderen mee op het pad. Stap voor stap doen wij door onze studie in verschillende graden kennis op en verbeteren onszelf", stelt Vrede. Hij merkt op dat het niet gaat om 'zieltjes te winnen' met de website maar om uit te leggen dat het niet om geheime informatie gaat. De AMORC deelt de kennis met iedereen die aan zijn eigen innerlijke groei werkt. Door de kennis die opgedaan wordt, kan het pad dat iedereen aflegt, worden vergemakkelijkt om uiteindelijk verlichting te bereiken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May