SLM-motor met vogel-incident niet beschadigd
15 Mar 2013, 10:00
foto


De motor van de SLM-kist, waarin een vogel terechtgekomen was, is onderzocht en helemaal in orde bevonden. Het toestel is vanmorgen vanuit Curaçao vertrokken en landt rond half elf op de Johan Adolf Pengel luchthaven. De vertraagde vlucht naar Belem zal later op de dag worden uitgevoerd. De passagiers naar Miami, worden verlaat vervoerd met een toestel dat de SLM heeft gehuurd van een Amerikaanse maatschappij.

Clyde Cairo, vicepresident Commercial Affairs van de SLM, zegt aan Starnieuws dat in het weekend het normale schema kan worden opgepakt. Vandaag komt uit Europa het onderdeel voor de defecte Boeing 737-300. Die kist staat op Zanderij aan de grond. Verwacht wordt dat het toestel uiterlijk morgenavond gerepareerd is.

"Wij hebben veel begrip gekregen van mensen die gedupeerd zijn, maar er waren ook enkele boze passagiers. Het gaat om een overmachtssituatie", stelt Cairo. Hij merkt op dat er alles aan gedaan is om de mensen op te vangen. Zij zijn zoveel mogelijk overgeboekt op andere vluchten om hun bestemming te kunnen bereiken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May