'Police Award Night' in Thalia
10 Mar 2013, 17:15
foto


In het theater Thalia is vrijdag voor het eerst de 'Police Award Night' gehouden. Daarbij is door de structuurleiding van de vijf structuren binnen het politiekorps de beste medewerker, het beste afdelingshoofd/manager en de beste afdeling genomineerd om in aanmerking te komen voor de award van beste medewerker, beste afdelingshoofd en beste afdeling van het Korps Politie Suriname over het dienstjaar 2012.

Beste medewerker is geworden majoor Pinas, beste afdelingshoofd hoofdinspecteur Benschop en beste afdeling 'Operatie De Nieuwe Weg'. Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie overhandigde aan Benschop zijn prijs en minister Belfort van Justitie en Politie overhandigde de award voor beste afdeling aan de vertegenwoordiger van 'Operatie De Nieuwe Weg', inspecteur Binda.

Alle genomineerde medewerkers, afdelingshoofden/managers en afdelingen hebben een nominatie award ontvangen. De afdeling Publiciteit en Informatie Dienst was een van de genomineerde afdelingen. Het is de bedoeling dat deze activiteit een jaarlijks terugkerend evenement zal zijn, zegt de afdeling.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May