Politieberichten: Veiligheidsman en jager neergeschoten
05 Mar 2013, 18:30
foto


Een veiligheidsman (39) en een jager (42) zijn in afzonderlijke gevallen neergeschoten. Beiden zijn per helikopter overgevlogen naar het ziekenhuis. De veiligheidsman werd gisteren op een locatie bekend als 'Aqua Zul' te Sipaliwini, vermoedelijk door een Braziliaanse man in de buikstreek geschoten.
Hij is na te zijn geopereerd opgenomen op de afdeling 'Intensive Care'. De verdachte is nog niet aangehouden. Het is nog niet duidelijk waarom de verdachte op het slachtoffer heeft geschoten.

A.M. is zondag rond middernacht, vermoedelijk als wild aangezien en door een andere jager neergeschoten. Dit incident vond plaats te Stonbruku in het Sipaliwini gebied. A.M. raakte ernstig gewond aan zijn rug en hand. Ook hij moest worden geopereerd.

14-jarige messentrekker aangehouden
J.A. (14) is gisteravond te Santo Dorp aangehouden voor zware mishandeling of poging daartoe. J.A. en een andere persoon, bekend als Randy, hebben een 46-jarige man mishandeld en in het gelaat gesneden met een mes. De politie heeft drie messen op A.M. gevonden, die in beslag zijn genomen. Randy is voortvluchtig. Dit meldt de politie voorlichting.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May