Kampoe wordt twaalfde keer troefcall kampioen
04 Mar 2013, 23:00
foto
De spelers van het sterrentoernooi van de Troefcall Bond met hun prijzen.


Het sterrentoernooi van de Troefcall Bond over het jaar 2012-2013 is afgesloten. De beste vier verenigingen zijn tegen elkaar in een poule van drie wedstrijden uitgekomen. Kampoe, Mahaan, Ekta en De Rest hadden elk twee wedstrijden achter de rug met elk twee punten. Uiteindelijk werd Kampoe, zondag voor de twaalfde keer, de winnaar.

Ravien Changoer, voorzitter van de Troefcall Bond, zegt aan Starnieuws dat het om toffe wedstrijden ging. Ekta en De Rest kwamen tegen elkaar uit. Ekta won met 33 punten en werd semi-kampioen van het sterrentoernooi. Kampoe nam het op tegen Mahaan en won ruim met 126 punten. Daarnaast trakteerde Kampoe zijn tegenstander Mahaan op twee baunies. De hoogste scoor was voor de speler Ramon Ramautarsingh van Kampoe. Hij scoorde 232 punten in een jaar. Koppel Jitin Ramcharan-Rowien Sewak met 71 punten van Kampoe werd topscorer. Dit was het record voor een koppel tijdens een wedstrijd in het competitiejaar 2012-2013.

De prijs voor de meeste baunies dit competitiejaar (zes) ging naar Ram Balkaran van Formula, een vereniging die niet in het sterrentoernooi is beland.
In het sterrentoernooi eindigde De Rest op de derde plaats en de vierde positie ging naar Mahaan. De eerste baunie ging naar koppel Sandro Colli-Marciano Sastro van Mahaan. Changoer vertelt dat de troefcallers van Kampoe op 5 april naar Nederland vertrekken om hun krachten overzee te meten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May