Ziekenhuis krijgt glucose meters van Rotaractclub
03 Mar 2013, 22:30
foto
President van Rotaractclub Fresh, Charline Stein, feliciteert de verpleegkundig directeur Ruben Seedo. Said Muntslag (links) overhandigde de glucosemeters.


Rotaractclub Fresh heeft zeven glucosemeters geschonken aan het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN). Volgens Charline Stein, president van de club, is dit jaar bewust gekozen voor het ziekenhuis omdat de eerste one stop shop voor mensen met diabetes in het district is geopend.

Verpleegkundig directeur Ruben Seedo zei dat het ziekenhuis de Rotaract Fresh dankbaar is voor deze geste. Seedo gaf aan dat deze schenking zal maken dat de kwaliteit van de zorg zeker verbeterd zal worden. De glucosemeters werden overhandigd door Said Muntslag van de Rotaractclub Fresh.

Rotaract Fresh is een service club voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Stein geeft aan dat de club zich focust op het ontwikkelen van projecten om minder bedeelden te ondersteunen. Op die manier leren de leden projecten uitvoeren en door dienstbaarheid een betere maatschappij te helpen creëren. Een van de aandachtsgebieden van de club is gezondheidszorg.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May