DOE-bestuur aangevuld met zeven nieuwe leden
02 Mar 2013, 02:00
foto
Carl Breeveld leidt DOE nog een termijn van vijf jaar.


Het bestuur van Partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE), onder leiding van Carl Breeveld, is vrijdagavond door het partijcongres herkozen. Zeven nieuwe partijgenoten zijn toegetreden tot het bestuur dat nu dertien leden telt. Breeveld en ondervoorzitter Marlyn Aaron-Denz zijn in functie gekozen. Het bestuur van de partij mag bestaan uit maximaal zeventien leden en is bij enkele kandidaatstelling voor vijf jaar gekozen.

DOE zegt zich bewust te zijn van de uitdagingen die er liggen om het land verder te helpen ontwikkelen. Aangevuld met de expertise en het enthousiasme van de nieuwe leden is het nieuw bestuur-Breeveld vastberaden 'Fu Du Bun Gi Sranan'. Benadrukt wordt dat het belang van alle Surinamers wordt behartigd. Daarom zijn mannen, vrouwen én jongeren goed vertegenwoordigd in de leiding.

Het gaat om Suriname

De politieke organisatie stelt niet voor of tegen anderen te zijn die op hun eigen manier ook proberen bij te dragen aan de ontwikkeling van Suriname. In kapitale letters zegt DOE "WIJ ZIJN VOOR SURINAME en HET SURINAAMSE VOLK en zullen ons in de nieuwe bestuursperiode blijven inzetten om het landsbelang centraal te stellen."

Naast de voorzitter en de ondervoorzitter zijn Paul Brandon, Andrew Baasaron, Hortence Forster-Promes en Erwin Vrede herkozen. De nieuw aangetreden bestuursleden zijn: Amejo Jokil, Ricky Stutgard, Palisa Oemati, Ryan Rozenblad, Zonjindra Arjune, Sheldon Simson en Regillo Pinas.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May