Jong literair talent kan meedoen aan 'Write Now'
02 Mar 2013, 08:00
foto


Jongeren tussen 15 en 24 jaar mogen meedoen aan de schrijfwedstrijd Write Now! Nederland en Vlaanderen hebben hun verhalen en gedichten al ingestuurd. Jong literair talent dat ook kans wil maken op mooie prijzen en een vliegende start van zijn schrijverscarrière, kan nog meedoen tot 1 april.

Meedoen met de dertiende editie van Write Now! kan door een tekst van maximaal 2000 woorden of maximaal acht gedichten in te sturen. De inzending moet Nederlandstalig zijn.

Eind april is de prijsuitreiking van de Surinaamse voorronde. De winnaar moet voor de finale opnieuw een tekst schrijven en deze uiterlijk eind mei inzenden. Op 23 juni wordt tijdens het finaleweekend in Rotterdam bekendgemaakt wie van de vijftien finalisten de grote winnaar van Write Now! 2013 zal worden. De winnaar uit Suriname zal met een begeleider in staat gesteld worden geheel verzorgd naar Rotterdam af te reizen om het finale-weekend mee te maken. De winnaar van de voorronde 2012 uit Suriname, Reza Madhar, vond dit een hele ervaring.

Inzenden kan via www.writenow.nu Belangstellenden kunnen ook bellen naar Rappa (Robby Parabirsing) op tel no. 464725 of mailen op litap@cq-link.sr.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May