Pocornie ingezet om probleem Mulo Wageningen op te lossen
01 Mar 2013, 16:00
foto
Politie houdt toezicht bij Mulo Wageningen, waar ouders en leerlingen postgevat hadden op straat.


Ouders en de schoolleiding van Mulo Wageningen zijn overeengekomen dat in het weekend theoloog Leendert Pocornie het probleem zal aanpakken rond het in trance raken van kinderen. Pocornie heeft ervaring met het 'verjagen van boze geesten'. Volgens een van de woordvoerders van de ouders, Shirley Walker, heeft Pocornie met succes geholpen om het probleem van de Tata Colinschool in Coronie op te lossen.

Walker zegt aan Starnieuws dat de schoolleiding toestemming heeft gegeven voor het inzetten van Pocornie. Intussen is de inspecteur Rita Chotoe-Sanchit ook op de hoogte hiervan gesteld. Dit geldt ook voor directeur van Onderwijs, Grace Malm-Lackin. De ouders hebben hun hoop gevestigd op Pocornie.

Ouders en leerkrachten hebben vandaag voor de school postgevat. Alleen leerlingen van de vierde klas hebben vandaag hun schoolonderzoek kunnen maken. De overige klassen hebben geen les gevolgd. De ouders wilden de school sluiten. De politie hield toezicht bij de onderwijsinstelling maar hoefde niet op te treden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May