Verdachte gehoord in schaking en ontucht met tiener
01 Mar 2013, 03:00
foto


De verdachte Marcel K. (25) staat terecht omdat hij ervan verdacht wordt, samen met twee Tony T. (49) en Claudine K. (44)., een veertienjarige meisje tot een commerciële sekswerker gemaakt te hebben. Marcel blijft ontkennen en zegt dat hij niet op de hoogte was dat ‘zijn vriendin’ als sekswerker het geld verdiende.

Marcel leerde het meisje rond 1 september van het afgelopen jaar kennen en haalde haar op 4 september van haar huis op. Zij werd meegenomen naar de woning van Marcel in Commewijne. Hij heeft het kind een week bij zich gehouden en seks met haar bedreven. Aanvankelijk hadden de ouders geen aangifte gedaan. Zij zijn eerst op onderzoek uitgegaan. Het meisje was al een aantal keren van huis gelopen. Toen ze erachter kwamen waar hun dochter was, deden zij aangifte bij de politie op 21 september. Dit leidde tot de aanhouding van de drie verdachten.

Wilde als schoonmaakster werken
Rechter Alida Johanns zegt dat het meisje steeds dichtklapt, waardoor confrontatie met de verdachten moeilijk gaat. Het slachtoffer heeft aangegeven, dat Marcel haar vroeg of zij als sekswerker wilde werken. Zij heeft geweigerd en wilde als schoonmaakster werken. Zij werd opgehaald door Tony en Claudine en moest als sekswerker aan de slag. Toen haar dit beroep voorgehouden werd, ging ze uiteindelijk ermee akkoord, omdat ze geld nodig had. Ook heeft het meisje verteld dat zij groepsseks heeft gehad met Tony en Claudine.

Op de eerste dag in de salon heeft ze met vier mannen seks bedreven en ging daarna naar huis bij Marcel. Pas op de derde dag zou ze aan Marcel verteld hebben over haar beroep. Volgens haar had hij daar geen moeite mee. Na week is het slachtoffer verhuisd naar het appartementencomplex van Tony en Claudine. Zij werkte en bleef daar en Marcel bleef overdag met haar, maar ging ’s avonds weg. Ook vroeg hij geld aan haar.

Contract
Vanwege haar jeugdige leeftijd mocht zij geen contract met de salon tekenen en werd het contract op naam van Marcel opgemaakt. Het meisje merkt op dat zij nooit eerder als sekswerker gewerkt had. De massages monden uit in seks. Toen de politie haar ontdekte, werd zij in Opa Doeli geplaatst.
Marcel beweert dat hij voor het slachtoffer een baan als schoonmaakster had geregeld bij de massagesalon van zijn vrienden Tony en Claudine, die ook in Commewijne wonen. Ook zou hij nooit gemerkt hebben dat zij met klanten wegging, terwijl hij bij haar zat. Hij beweert dat het slachtoffer hem nooit had verteld over haar baan als sekswerker. Pas toen zij uit Opa Doeli kwam, kwam hij erachter. Ook heeft hij het meisje nooit zien praten met Tony en Claudine.
De medeverdachten worden op 14 maart gehoord in deze zaak.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May