Olaria wint in Nickerie maar verliest van Coronie
25 Feb 2013, 21:00
foto
De koppels geconsenteerd bezig tijdens de wedstrijd.


Troefcall vereniging Olaria, die op de vijfde plaats van de Surinaamse Troefcall Bond staat, versloeg zondagavond tijdens een vriendschappelijke wedstrijd de troefcall vereniging Kalloe en friends in Nickerie. De wedstrijden werden in twee ronden van vier wedstrijden afgewerkt.

Vanaf de eerste ronde had Olaria een voorsprong van 35 punten, die ze niet meer uit handen gaf. In de tweede ronde won de ploeg van Kalloe en friends enkele wedstrijden, maar net niet genoeg om de voorsprong te stuiten. Uiteindelijk werd ook deze ronde weer gewonnen door Olaria. De eindstand was 189-131. De koppels met de hoogste score zijn bij Olaria Devanand Ramcharan/Romeo Soekhai met 58 punten en van Nickerie Radjkoemar Sukni/Hirandjan Roopram met 45 punten. Na de wedstrijd kreeg de winnaar en de topscorers kregen een trofee aangeboden door de sportsite sportreviewonline.com
Olaria speelde maandag op de terugweg naar Paramaribo ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen een plaatselijk team van de brandweer in Coronie. De wedstrijd werd gewonnen door Brandweer Coronie met 84-83. Topscorer bij de Brandweer Coronie werd het koppel Vincent Molly/Jerry Slagveer met 27 punten en bij Olaria was het Soeradj Ramdien/Fernando Partiman met 23 punten.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May