CKC Motors krijgt met certificering internationale erkenning
01 Feb 2013, 22:00
foto


Met het gunstig doorlopen van de certificeringsaudits voor het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008 en het milieuveiligheidsmanagementsysteem ISO 14001:2004, heeft CKC Motors Company internationale erkenning verkregen en kunnen haar klanten en afnemers verzekerd zijn van de kwaliteit van de producten en dienstverlening. Dit staat in een persbericht waarin het bedrijf de betekenis van de certificering bekendmaakt. De certificeringsaudits zijn vorig jaar gedaan door de Lead-Auditors van het Internationale Certificeringsbureau KIWA. De directeur van CKC Motors, Danny William, heeft intussen de certificaten in ontvangst genomen.

Quality Manager tevens Lead-Auditor, Ritesh Bissumbhar, heeft in zes maanden samen met het totale personeel de certificering voorbereid. De certificeringsinstelling KIWA staat onder toezicht van de Internationale Raad van Accreditatie (RvA). “Het certificaat is wereldwijd erkend en dit is erg belangrijk voor ons, omdat wij onze diensten ook buiten Suriname kunnen verlenen, gezien de globaliserende wereld”, licht Human Resouce Manager Marlène Gravenberch toe.

Continue verbetering
“Het opzetten en implementeren van het kwaliteits- en milieumanagementsysteem heeft gezorgd voor een betere structuur in de bedrijfsvoering, bewustwording in het beheersen van milieubelastende bedrijfsactiviteiten en het committeren en werken aan continue verbetering binnen de organisatie,” zegt Gravenberch in het bericht. Het bedrijf zal elk jaar opnieuw een toets in zowel het ISO 9001:2008 als het ISO 14001:2004 met succes moeten afleggen, wil zij de certificering actueel houden.

CKC Motors Company is een handel in voertuigen en onderdelen en doet ook service, onderhoud en reparatie van voertuigen. Het bedrijf heeft voor de certificering moeten aantonen in staat te zijn op consistente wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet en regelgeving. Het verhogen van de klanttevredenheid door middel van toepassing van het systeem moet tot de doelstellingen behoren van een bedrijf dat gecertificeerd wil worden in deze systemen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May