Wederom gouden huwelijk in Saramacca
29 Jan 2013, 19:00
foto
Het gouden echtpaar Carbin-Oerajoekawa, met districtscommissaris Aroekoemar Ramdahani en medewerkers van het commissariaat.


Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani heeft vandaag op het districtscommissariaat wederom een ‘gouden’ echtpaar gehuldigd. Het echtpaar Carbin-Oerajoekawa deelt al 50 jaren lief en leed met elkaar. Afgelopen vrijdag had de dc al zes koppels gehuldigd. Ramdhani noemt deze jubilarissen voorbeeldig.

Wilfred Carbin, 76 jaar oud, is een gepensioneerde van het Ministerie van Justitie en Politie. Hij heeft jarenlang zijn krachten als chauffeur gegeven op de politieposten te Groningen en Monkshoop. Carbin heeft tijdens zijn loopbaan zes gewestelijke politiecommandanten meegemaakt. Hij eindigde zijn carrière als agent van Politie eerste klasse.

Zijn vrouw, Eva Oerajoekawa, is 71 jaar oud. Zij is te Kalebaskreek in Saramacca geboren. Zij heeft zich na het huwelijk beziggehouden met de huishouding en het opvoeden van hun zes kinderen. Zij hebben nog drie dochters en twee zonen; een zoon is reeds overleden. Daarnaast heeft het echtpaar acht kleinkinderen en een achterkleinkind.

Wanita Ramnath


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May