DSB slaat twee vliegen in één klap
27 Jan 2013, 06:00
foto
DSB-filiaalhouder Roy Kaliar geeft een vertegenwoordiger van de politie een cheque.


De Surinaamsche Bank (DSB) heeft haar verjaardag herdacht en tegelijkertijd een opo yari receptie gehouden. “Het is traditie dat de bank aan het begin van elk nieuwjaar om zeker twee redenen bij u komt om met u te delen hoe zij het afgelopen jaar heeft ervaren, maar ook hoe zij denkt dit jaar dat net is begonnen, te zullen invullen in Nickerie”, sprak bankdirecteur Sigmund Proeve.

“Dat de DSB zich 91 jaar geleden in Nickerie heeft gevestigd, is geen makkie. De bank moet erg krachtig zijn wil jij in een omgeving die erg wisselvallig is, de trendsetter zijn. De DSB is erg trots dat zij ook in Nickerie mogen zijn en de Nickerianen mogen trots zijn voor wat zij presteren,” zei hij.

Zonder andere districten tekort te doen, merkte Proeve op dat het altijd de Nickerianen zijn die steeds weer laten merken dat ze niet bij de pakken blijven neerzitten, niet opgeven, “wel of geen water, wel of geen kunstmest, u geeft het niet op en u werkt door.” De bankdirecteur: “U verdient wat mij betreft een compliment.” Hij vervolgde met dat de DSB niet arrogant is, “maar wij zijn de oudste, grootste bank en de marktleider in Paramaribo en Nickerie.”

De bankinstelling heeft in 2012 goed geboerd in Nickerie. Proeve verwacht dat dit jaar nog beter wordt voor het district en de bank. Ter gelegenheid van het 91-jarig bestaan van DSB-Nickerie, heeft de bank vrijdagavond zeven instellingen met een financiële donatie bedacht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May