Drugskoeriers proberen loempia’s gevuld met coke
25 Jan 2013, 17:30
foto


Twee personen hebben geprobeerd cocaïne te smokkelen door deze als vulling te gebruiken voor loempia’s. Ook soyabrokken vulden ze met het verderfelijk spul. Het BID-team op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven heeft een 79-jarige en een 52-jarige vrouw aangehouden in deze zaak.

In de handtas had de vrouw twee pakken ongebakken loempia’s die waren gevuld met coke en twee pakken soyabrokken eveneens gevuld met drugs. Het toaal bruto gewicht van de drugs is 3.926 gram. De man is na verhoor vrijgelaten, terwijl de vrouw in verzekering is gesteld. De drugs is in beslag genomen en overgedragen aan de Anti Narcoticabrigade.

In een ander geval is de 44-jarige J.O. aangehouden met crack cocaïne en heroïne. De politie van het bureau Munderbuiten heeft 532 wikkels crack cocaïne en 57 wikkels heroïne op hem aangetroffen. Ook had hij meer dan SRD 6.000 bij zich; het grootste deel bestond uit munten. J.O. en het geld zijn overgedragen aan de Anti Narcoticabrigade. De politie vermoedt dat de aangehouden man een drugsverskoper is en dat het geld afkomstig is van zijn drugsverkoop. Het onderzoek wordt voortgezet, meldt de politie in haar bulletin.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May