Districtscommissaris Ramdhani huldigt echtparen
25 Jan 2013, 20:00
foto


Districtscommissaris (dc) van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, heeft vandaag op zijn commissariaat vijf echtparen gehuldigd. Een zesde echtpaar is aan huis gehuldigd. Het gaat om één diamanten en vijf gouden huwelijken. Ramdhani vindt het een hele eer om deze voorbeeldige echtparen te huldigen in het district.

De dc zegt aan Starnieuws dat deze senioren burgers het goede voorbeeld zijn voor de jongeren die steeds minder tolereren in het huwelijk. Ramdhani merkt op dat de jongeren wel wat hiervan kunnen opsteken. “De echtparen waren het er allemaal over eens dat geduld, wederzijdse vertrouwen en respect het recept is om deze mijlpaal te halen. Deze senioren burgers hebben ook een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Suriname.”

Het echtpaar Soeroredjo – Dolladi deelt al 60 jaar lief en leed met elkaar. De koppels Singapradja – Partowintono, Punwasi – Sanggam, Khemon – Chotoe en Karijosentiko –Deno zijn allen 50 jaar getrouwd. Het echtpaar Kartodirjo- Poniran die op 20 december 2012 hun gouden bruiloft heeft gevierd, kon door ziekte niet naar het commissariaat komen. De dc heeft het echtpaar thuis bezocht en gefeliciteerd met zijn gouden jubileum.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May