Somohardjo: Krishnadath komt met vroege 1 april mop
23 Jan 2013, 12:00
foto
Pertjajah Luhur voorzitter Paul Somohardjo.


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, vindt de resultaten van de IDOS-peiling over Commewijne "meer dan belachelijk". De politicus zegt aan Starnieuws dat hij ook bijna gaat geloven dat John Krishnadath van IDOS betaald wordt om "allerlei nonsens te publiceren". Somohardjo merkt op dat "Pertjajah Luhur juist heer en meester is in Commewijne". Hij vindt dat IDOS met een "vroege aprilmop is gekomen".

De opiniepeiling van IDOS, uitgevoerd in de eerste helft van december, laat zien dat Pertjajah Luhur slechts 8.8% van de stemmen in Commewijne zou krijgen. Deze partij heeft nu twee zetels uit dit district. Volgens IDOS gaan drie van de vier zetels van Commewijne naar de Nationale Democratische Partij (NDP) als er nu verkiezingen worden gehouden. De vierde zetels 'zweeft' nog.

Somohardjo kan niet genoeg woorden vinden om zijn ongenoegen en afschuw te uiten. "Ik weet echt niet waar IDOS de peiling heeft gehouden. Wij werken elke dag heel hard in Commewijne, Nickerie, Wanica, Paramaribo en Saramacca. Als IDOS zou zeggen dat wij niet gegroeid zijn in Sipaliwini of Coronie dan zou ik daar eens mee zijn. Maar geen zetels in Commewijne! Dat bestaat niet", stelt Somohardjo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May