Ruim 3200 mensen hebben Surifeeds gedownload
20 Jan 2013, 08:00
foto
90% van de gebruikers van Surifeeds App woont in Suriname. Daarna volgen de VS en Nederland.


Meer dan 3200 mensen uit 32 landen hebben de Surifeeds applicatie gedownload om elk bericht dat gepubliceerd wordt op Starnieuws meteen op hun BlackBerry smartphone te kunnen ontvangen. Ontwikkelaar van de App, Marlon Elkerbout van I-Frontier Mobile Solutions, zegt dat 90% van de gebruikers uit Suriname komt. Daarna volgen de Verenigde Staten van Amerika en Nederland.

Ook het filmschema van TBL-Cinema's en de wachtdienstregeling van het Staatsziekenfonds (SZF) krijgen de gebruikers wekelijks op hun smartphone door de App te downloaden. Elkerbout zegt enthousiaste reacties te hebben ontvangen van gebruikers. Deze ervaring wordt gedeeld door de overige partners in dit project. De App is gelaunched op 4 januari.

Elkerbout vindt het niet vreemd dat vooral Surinamers uit eigen land de App hebben gedownload. "Het is gemaakt voor deze markt", zegt hij. De meeste klachten over het niet kunnen downloaden van de App ligt aan de Operating Versie (OS). Wie een oude versie heeft, moet de telefoon upgraden via de pc met BlackBerry desktop manager. Elkerbout is blij dat de App goed is ontvangen. De gebruikers stellen het op prijs om de informatie gelijk op hun BlackBerry te hebben, waardoor zij niet telkens hoeven te gaan kijken of er een nieuw bericht is. Bij elk nieuw filmschema worden zij gelijk op de hoogte gesteld. Hetzelfde geldt voor SZF, waardoor in noodsituaties mensen precies weten welke arts wachtdienst heeft en welke apotheek de wacht heeft in het weekend.


Voor vragen en of verdere opmerkingen kun u altijd terecht op de FB-pagina van I-Frontier Mobile Solutions of een mail sturen naar mobileapps@i-frontier.net.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May