Politie zet succesvol achtervolging in na brute overval (update)
17 Jan 2013, 08:07
foto


De politie heeft de achtervolging ingezet nadat drie criminelen vanmorgen rond half zeven een overval pleegden in een woning te Welgedacht C. De criminelen gebruikten vuurwapengeweld, waarbij de heer des huizes in zijn dijbeen werd geraakt. Zijn vrouw liep een snijwond op in haar gezicht. Beide personen zijn naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Zij verkeren niet in levensgevaar.

De mannen waren gemaskerd. Zij hebben niks kunnen stelen omdat er meteen alarm werd geslagen. De politie was snel ter plaatse. Het lukte de politie-eenheden om de criminelen in de Eduard Abrahamsweg, een zijstraat van de Indira Gandhiweg, klem te rijden. Het voertuig waarin de verdachten zaten én een politiewagen belandden in de langslopende trens.

Starnieuws verneemt van politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan dat de politie vuurwapengeweld heeft moeten gebruiken. Er is over en weer geschoten. De politie heeft een band lek kunnen schieten van de auto waarin de verdachten zaten. Twee van de mannen werden geraakt. Een verdachte is per ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. De verwonding van de andere man was niet van dien aard waardoor hij met een prowagen werd afgevoerd. Ook de derde man is aangehouden. Zij worden verhoord door de politie van de post Nieuwe Grond. Ramkhelawan zegt dat de zaak hierna overgedragen wordt aan recherche Geyersvlijt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May