VHP presenteert actieplan 2013-2015
16 Jan 2013, 13:40
foto
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi op de persconferentie vanmiddag.


De Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) heeft vandaag in het gebouw van de Olifant het ‘VHP actieplan 2013-2015’ op de 64ste verjaardag gepresenteerd. Dit plan geeft een overzicht van de verschillende activiteiten van de partij aan. De VHP heeft vijf strategische doelen uitgewerkt in dit actieplan.

De partij verwacht dat zij na de verkiezingen van 2015 de regeermacht zal verwerven. De nationale doelen die gerealiseerd zullen worden, zijn in het plan opgenomen. Ook de interne organisatie zal worden versterkt. Als derde strategie heeft de VHP profilering en functionering als een nationale partij, korte en lange termijn ontwikkelingsvisie en tenslotte zullen de activiteiten uitgebouwd worden naar alle districten. De VHP wil het maximale halen aan stemmen uit de vijf kiesdistricten: Paramaribo, Wanica, Saramacca, Nickerie en Commewijne.

Voorbereiden op verkiezing
De VHP denkt alvast aan een verkiezingsprogramma, een plan om campagne te voeren, de samenwerking en onderhandelingen over het vormen van de regeercoalitie. Bij de interne organisatie zullen structuren van de partij aangepast worden, zodat er duidelijke lijnstructuren ontstaan. Kernverkiezingen moeten dit jaar nog afgerond worden. Ook moeten alle leden voorzien worden van lidmaatschapskaarten en er moet gewerkt worden aan teambuilding.

Het uit te voeren beleid wil de partij alvast vaststellen. Communicatie moet verbeteren door regulier overleg en de VHP moet intensiever deelnemen aan multi-etnische activiteiten. Vision 2030 valt onder de korte en lange term ijn nationale en internationale ontwikkelingsvisie. Na deze conferentie zal de VHP het aanbevelingsrapport aanbieden aan president Desi Bouterse, politieke partijen en relevante maatschappelijke organisaties.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May