Ramdhani installeert 'commissie 150 jaar Keti Koti'
14 Jan 2013, 12:00
foto
De keti-koti commissie van Saramacca. In het midden voorzitter Carmen Sweeb. Zij wordt geflankeerd door Hellen Baal (links) en Jetty Polanen. Achter: Jacob Duym, Roy Zondervan en Henri Baal.


Districtscommissaris (dc) Aroenkoemar Ramdhani heeft de 'commissie 150 jaar Keti Koti' geïnstalleerd voor district Saramacca. De zes leden tellende commissie moet een multiculturele manifestatie organiseren in Groningen. Dit evenement moet een nationaal karakter krijgen, zegt Ramdhani aan Starnieuws.

De dc deelt mee dat de commissie een programma moet opstellen en samen met het districtscommissariaat voorbereiden. De activiteiten zullen op 30 juni en 1 juli gehouden worden. Gedacht wordt aan agro-activiteiten, een cook-out, wandelloop, klederdrachtenshow en een streetparty. Het ligt in de bedoeling om deze activiteiten verder uit te breiden. De commissie zal steeds in contact staan met het districtscommissariaat over het programma.

De commissie staat onder leiding van Carmen Sweeb. De overige leden zijn: Jetty Polanen, Roy Zondervan, Jacob Duym, Hellen Baal en Henri Baal. Ramdhani wil op deze manier het district beter belichten op cultureel en agrarisch vlak. Ook rekent hij op de medewerking en participatie van eenieder in het district.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May