VHP warmt op voor jaardag met sportdag
13 Jan 2013, 19:00
foto
VHP'ers bezig met warming-up.


Het bestuur van de VHP heeft vandaag met een sportdag op het Imamdi Sportcomplex de 64ste jaardag van de partij ingeluid. Jongeren en volwassen komen tegen elkaar uit in de verschillende takken van sport. Voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, zegt aan Starnieuws dat de partij een gezonde leefstijl voorstaat. De verjaardag van de partij is op 16 januari.

Santokhi merkt op dat de VHP een gezondheidsprogramma heeft geïntroduceerd. Zo wordt er aan fitness gedaan in het VHP-centrum. Vanaf november neemt Santokhi actief deel hieraan. Er worden vandaag diverse sportactiviteiten gehouden voor jong en oud. De vrouwen waren actief met slagbal. Ook is er een karate demonstratie gehouden. Het hoofdbestuur van de VHP speelt een partijtje voetbal tegen een selectie van de Surinaamse Voetbal Bond. Santokhi is tevreden met de opkomst.

De voorzitter van de VHP benadrukt dat sport een nieuw beleidsonderdeel is van de partij. Sport zorgt voor beweging, eenheid, broederschap, ontspanning, competitie en een gezond leven. Woensdag zal het beleidsplan 2013-2015 van de VHP gepresenteerd worden. Zaterdag wordt de conferentie Vision 2030 gehouden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May