Inter Moengo Tapoe verstevigt koppositie
12 Jan 2013, 23:00
foto


In een goed bezette Ronny Brunswijk stadion wist de ploeg van Inter Moengo Tapoe zaterdagmiddag een belangrijke overwinning te boeken op 's landskampioen Robinhood. De club uit Moengo won de wedstrijd met 2-0. Het was voor de nog steeds sukkelende Robinhood vrij lastig om in vorm te komen tijdens deze ontmoeting.

Jungelo Brunswijk, die een doorn in het oog was in de verdediging bij Robinhood, opende na een goed opgezette aanval, de score voor Inter Moengo Tapoe. De ploeg van Robinhood probeerde daarna nog terug te slaan met een paar goede aanvallen, maar de verdediging, met aan het hoofd Jimmy Patrick, liet geen steken vallen. Het was Claudio Pinas, die Robinhood de gevoelige klap toediende en zijn ploeg op een 2-0 voorsprong bracht.

In de tweede helft probeerde de ploeg van Robinhood nog wat tegengas te geven,
maar Inter Moengo Tapoe had alle wegen goed afgesloten. De club uit Marowijne won uiteindelijk de wedstrijd met 2-0. Hierdoor heeft Inter Moengo Tapoe haar koppositie verstevigd en blijft de club de ranglijst van de Surinaamse Voetbalbond aanvoeren. Het wordt steeds moeilijker voor Robinhood, maar trainer Eugene Verwey blijft geloven in zijn spelers. Hij denkt dat zij dit verlies te boven zullen komen.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May