Wageningers scoorden 23 doelpunten in 4 wedstrijden
07 Jan 2013, 16:00
foto


De Wageningse Sport Bond (WBS) heeft het afgelopen weekend de lopende voetbalcompetitie voortgezet met vier wedstrijden. In deze wedstrijden vielen maar liefst 23 doelpunten. Het regende ook van gele en rode kaarten.

Bintang Merah won met 5-0 van Paigham. De doelpuntenmakers waren: Jerrel Kromodikoro 4x en Soekartono Amatjasa. Bij Paigham kregen Uno Atensa Uno 1x en Soerdjdew Nagesar, Geanny Podai (elk 2x geel). Nagesar en Podai moesten het speelveld verlaten. Bij Bintang Merah kreeg de speler Jurney Djojopawiro Jurney (2x geel). Ook hij moest vroegtijdig de kleedkamers opzoeken.

De tweede wedstrijd ging tussen Korinthiërs en Guarani. Korinthiërs won deze wedstrijd met 3-0. De stand bij rust was 1-0.
De doelpuntenmakers waren: Hendrik End 2x en Kelvin Apasie.
De speler Remy Atmo kreeg in deze wedstrijd de rode kaart.

De derde wedstrijd tussen De Ster en Arsenal was een vrolijke schiettent. De Ster walste over Arsenal met maar liefst 12-1; de ruststand was 5-0.
Voor De Ster scoorden André Kanimin 4x, Ciano Balimoi 3x, Etienne Fitz Jim 2x, Umro Daniel, Nico France en Elvis Edwards Elvis elk 1x, Ridgley Read van Arsenal was de enige doelpuntenmaker. In deze wedstrijd kreeg de speler Miguel Young van Arsenal, de rode kaart.

De laatste wedstrijd ging tussen Tuna en Vitesse. De ruststand was 0-1 en de eindstand 1-1. Voor Vitesse scoorde, Ticiano Milano en voor Tuna was dat Timothy Maatstaf.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May