Extra drukte bij politie en brandweer met oud op nieuw
01 Jan 2013, 02:10
foto
De veroorzaker van de aanrijding op de hoek van de Julianastraat en Verlengde Mahonylaan ging de veroorzaker flink tekeer tegen de politie. (Foto: Edward Troon)


De politie en de brandweer hebben het extra druk rond de jaarwisseling met aanrijdingen, vechtpartijen en branden. Veel mensen rijden dronken rond. Diverse mensen zijn slachtoffer geworden van kap- en steekverwondingen. De brandweer had het druk met twee branden. Bij HI Telcom was een brand gisteravond. De brandweer was vanaf 20:08 uur tot half twee nog bezig met blussen en opruimen. Een houten woning aan de Martin Luther Kingweg is ook in vlammen opgegaan.

Op de hoek van de Julianastraat en de Verlengde Mahonylaan ging een dronken bestuurder die een aanrijding had veroorzaakt, behoorlijk te keer tegen de politie. Er werd naar over en weer uitgescholden. Een ooggetuige vertelt aan Starnieuws dat de drie politieambtenaren genoodzaakt waren om assistentie te vragen. Pas toen een tweede prowagen met loeiende sirene arriveerde, bond de man in.

De Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft het bijzonder druk. Veel slachtoffers van aanrijdingen en vechtpartijen worden behandeld. Ook mensen die gewond zijn geraakt bij het afsteken van vuurwerk maken deel uit van de personen die dringende hulp nodig hebben.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May