Live-streaming pagara-estafette vanuit binnenstad
31 Dec 2012, 02:00
foto
Live beeld van Dominee- en Jodenbreestraat. (Live-streaming Surifesta).


Duizenden mensen zullen vandaag, zoals gebruikelijk, aanwezig zijn in de binnenstad om de pagara-estafette mee te maken. Iets voor 10.00 uur wordt het centrum afgesloten voor voertuigen. Behalve beelden die via radio en televisie worden uitgezonden, zal speciaal voor mensen in het buitenland het festijn ook live te volgen zijn via de website van Surifesta.

De organisatie heeft op drie plekken camera's opgesteld, waardoor een goed beeld verkregen kan worden van de pagara-estafette. Het afschieten begint om 12.00 uur. De organisatoren, de politie en de brandweer hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen om deze activiteit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het centrum zal tot laat in de middag afgesloten zijn. Na de pagara-estafette wordt er verder gefeest.

Het kawina-festival dat doorgaans bij Tori Oso werd gehouden, is om veiligheidsredenen verplaatst naar het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken. De opkomst is bijzonder goed. Duizenden mensen genieten van de muziek en van Parbo bier. Tori Oso en de Bierbrouwerij zijn bijzonder tevreden met de nieuwe locatie en de grote opkomst van het publiek. Op het KKF-terrein is de sfeer van Tori Oso nagebootst.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May