Wegomlegging om pagara-estafette
30 Dec 2012, 16:00
foto


De politie zal morgen tijdens de pagara-estafette streng optreden tegen degenen die zich niet houden aan de regels. Zo mogen er geen voertuigen worden geparkeerd langs de route waar de pagara-estafette wordt gehouden.

Toeschouwers mogen geen vuurwerk meenemen en afschieten langs de route. Het vuurwerk van de mensen die dat toch doen zal in beslag worden genomen.
Vanaf morgenochtend 09.45 uur is er een wegomlegging bij verschillende kruisingen. De wegomlegging geldt voor dokter Sophie Redmondstraat-Zwartenhovenbrugstyraat, Buren- en Waaldijkstraat, Mr.Bruma- en Frederik Derbystraat, Zwartenhovenbrug- en Keizerstraat, Dominee- en Keizerstraat; Maagden- en Jodenbreestraat, Zwartenhovenbrug- en Hogestraat. Eventueel de Nassylaan en Stoelmanstraat en de Nassylaan en Zwartenhovenbrugstraat.

Met de wegomleggingen worden de route en de directe omgeving waar de pagara-estafette en andere feestelijkheden zijn, motorvoertuigenvrij wordt gehouden. De politie benadrukt dat alleen in uitzonderlijke gevallen motorvoertuigen zullen worden doorgelaten. Hij wijst er ten overvloede op dat alleen personen die een vergunning hebben, verkoopstands langs de route van de pagara-estafette mogen hebben.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May