Misiekaba: Unu no moeilijk mi president, wi leider
30 Dec 2012, 14:00
foto
André Misiekaba staat vierkant achter president Desi Bouterse. (Beeld: René Gompers)


Bestuurslid van de Nationale Democratische Partij (NDP) en parlementariër André Misiekaba waarschuwt iedereen die aan president Desi Bouterse komt. "Unu no moeilijk mi president. Want efu yu moeilijk a man, dan na mi yu e moeilijk, na we yu e moeilijk en wi e moeilijk yu baka", legde Misikaba uit op het podium van Ocer, zaterdagavond.

"We gaan de boodschap duidelijk naar buiten sturen. Wij van de NDP staan all the way als één man staan achter onze president, onze leider. Wij zullen hem niet laten vallen", zei Misiekaba. Hij bedankte Bouterse voor de gelegenheid die hij al acht jaar krijgt om zich te profileren binnen de NDP. De politicus zei dat hij veel te danken heeft aan Bouterse.

De klok loopt
Misiekaba legde zijn gehoor uit dat de regering een 'stilstaande klok' heeft overgenomen van de Nieuw Front-regering. Het heeft even tijd gekost om het horloge op te winden. "Maar nu is er voldoende ketting gegeven. De klok loopt weer", merkte hij op. De politicus haalde aan dat Nieuw Front een heleboel kritiek levert op de regering, terwijl deze combinatie vijftien jaar aan de macht was en zaken niet heeft kunnen realiseren.

De NDP-topper had geen goed woord over voor de kritiek die Nieuw Front fractieleider Radjkoemar Randjietsingh heeft geuit op het huisvestingsplan. Misiekaba zei dat dit plan eindelijk gekomen is en nu moet Randjietsingh het 'rommel'. Waarom heeft hij dan al die tijd niet zelf eentje gemaakt. Dat was mogelijk vanaf 1987 toen het Front aan de macht kwam, kaatste Misiekaba. Hij merkte op dat de coalitie zich niet zal laten afleiden. "Ik heb nieuws voor je. De klok loopt", zei Misiekaba.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May