Speciale afspraken tijdens pagara-estafette binnenstad
29 Dec 2012, 16:30
foto


Mensen die vergunning hebben gekregen van de districtscommissaris (dc) om etenswaren te verkopen op oudjaar in de binnenstad, zullen niet ontruimd worden door de politie. Er zijn speciale afspraken met hen gemaakt om geen brandbare spullen bij zich te hebben. Ook scherpe voorwerpen moeten niet zichtbaar zijn voor omstanders.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat deze kwestie goed is afgestemd met de dc. Een beperkt aantal mensen heeft vergunning gekregen om tijdens de pagara-estafette etenswaren te verkopen in de binnenstad. "Wie geen vergunning heeft, wordt wel ontruimd", zegt Naarden. Het gaat om de veiligheid tijdens de pagara-estafette.

De binnenstad wordt rond tien uur afgesloten. Mensen die hun zaak daar hebben, mogen hun auto's maandag ook niet in het centrum parkeren. Ze zullen wel in de gelegenheid worden gesteld om hun spullen in- en uit te laden. Daarna moeten ze hun auto's elders parkeren. De politie zal vroeg ter plekke zijn om de orde te handhaven. De pagara-estafette begint om 12.00 uur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May