EBGS: Vier Kerst met Jezus in uw hart
24 Dec 2012, 11:19
foto


Blijf niet alleen bij de geboorte van Jezus Christus, maar neem Zijn hele leven onder de loep en ga na hoe Hij zich opstelde tegen over God en de mens, zegt praeses Renold Pansa van de Evangelische Broeder Gemeente in Suriname.

Jezus diende God en onderhield regelmatig contact met Hem door het gebed. Hij had aandacht voor wees en weduwe. Hij had bijzondere aandacht voor een ieder, mensen aan de rand van de samenleving, rijken, armen, zondaren en zieken. Jezus was een voorbeeld bij uitstek. Wij kunnen van Hem leren, schrijft praeses Pansa in zijn kerstboodschap.

“Het is van groot belang dat wij Hem vragen in ons leven te komen, zodat wij Zijn voorbeeld in praktijk kunnen brengen. Wij kunnen geen Kerstfeest vieren zonder de persoon om wie het gaat. Het gaat om Jezus en Hij wil ieder die belangstelling heeft voor Zijn jaardag, persoonlijk ontmoeten. Zo’n een gastheer is Hij.”

Praeses Pansa zegt dat met een een ieder zijn hart moet openstellen en “Hem moet uitnodigen door een eenvoudig gebed: ‘Heer ik nodig U uit om in mij te komen, wil ook in mijn hart geboren worden. Amen’”.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May