Leo Victor benut kansen niet in ontmoeting WBC
22 Dec 2012, 03:00
Etienne Remak, trainer van Leo Victor.

In de SVB Digicel hoofdklasse competitie vrijdagavond benutte Leo Victor de vele kansen niet. Leo Victor won de wedstrijd tegen WBC in het André Kamperveenstadion met 2-1, na een voorsprong bij de rust. Leo Victor begon de wedstrijd heel agressief en de boodschap was duidelijk. De Leeuwen waren vast van plan om de drie punten te pakken bij WBC, waar aan strijdlust ontbrak.

Miguel Cronie van Leo Victor bracht zijn ploeg op een 1-0 voorsprong, door een heel goede actie prachtig af te ronden. De tweede helft was
nauwelijks een paar minuten oud of Wahid Finisie noteerde het tweede doelpunt van de avond voor Leo Victor. Het was Victorino Pinas die na een misverstand in de verdediging van Leo Victor, zijn ploeg WBC weer hoop gaf door het tegendoelpunt op zijn naam te schrijven. Leo Victor heeft daarna een dozijn aan kansen gehad, maar deze werd niet omgezet in doelpunten.

Trainer Roy Vanenburg van WBC gaf aan dat Leo Victor terecht gewonnen heeft. Dit is het resultaat als spelers alles op tijd krijgen, maar niet komen trainen en toch het beste eruit willen halen.
"We leven in de kerstperiode, dus deze 2-1 overwinning is een echt kerstcadeau", zegt trainer Etienne Remak van Leo Victor, die tevreden is over het geleverd spel van zijn spelers. "Ja, ik snap het ook niet, zoveel doelrijpe kansen en maar twee benutten. We hebben ons goed voorbereid op deze wedstrijd. Dit is onze laatste wedstrijd geweest voor het jaar 2012. Mijn ploeg is op de goede weg", stelt Remak. De arbiter van de wedstrijd was Enrico Wijngaarde.