Twee personen vandaag omgekomen in het verkeer
19 Dec 2012, 21:30
foto
Het afgedekte lichaam van Rishal Sadi in Commewijne.


Twee personen hebben vandaag het leven gelaten in het verkeer. Vanochtend om zes uur werd Aleke Saco door een autobus aangereden aan de Nieuw Weergevondenweg. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij enkele uren later kwam te overlijden. Vanmiddag kwam Rishal Sadi in Commewijne om het leven.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden deelt Starnieuws mee dat Saco 78 jaar is, tevens is hij de 78ste verkeersdode voor dit jaar. De bromfietser Sadi (45) reed vanmiddag op de Manjadamweg. Op de kruising met Pandiet Moerliweg, verleende hij geen voorrang. Hij werd geschept door een auto en meters meegesleurd. De man overleed ter plekke.

Sadi woonde op Tamanredjo. Om de verkeersdrukte te vermijden, maken veel bewoners van Tamanredjo gebruik van de Manjadamweg. Het is nog niet duidelijk hoe het komt dat de bromfietser geen voorrang verleende aan het verkeer op de Pandiet Moerliweg. Met zijn heengaan, is de verkeersbarometer gesprongen naar 79.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May