Bundle of Joy heeft primeur kledinglijn Conchita Leeflang
17 Dec 2012, 01:30
foto
Conchita Leeflang, geflankeerd door winkeleigenaren Stuart en Flavia Vervuurt, en de topmodellen.


Conchita Leeflang, die enkele maanden geleden een babykledinglijn begon in Los Angelos, California, presenteerde zondag haar lijn 'Baby London Victoria (BLV) in Bundle of Joy. Dit gebeurde in stijl in de Hermitage Mall met champagne, catwalk en topmodellen in exclusieve designer kleding.

Conchita Leeflang is geïnspireerd door haar dochter London, en haar moeder Ursila. In haar designerkleding weerspiegelt Leeflang de jaren zestig met een vleugje van de toekomst. In het 'hartje' van Beverly Hills wordt BLV ontworpen en vervaardigd. Het organisch katoen dat gebruikt wordt, voldoet aan de hoogste standaarden.

Vanaf januari zal wereldwijd, onder andere bij de Bijenkorf in Nederland en bij Saks 5th Avenue en Neiman Marcus in New York, BLV te krijgen zijn. Voordat deze kleding voor baby’s, peuters, en kleuters internationaal over de toonbank zal gaan, hangt het exclusief reeds in de babywinkel Bundle of Joy, en is het vanaf maandag te krijgen, zeggen de trotse eigenaren Stuart en Flavia Vervuurt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May