Residence Inn vult behoefte Dankerscentrum Nickerie in
16 Dec 2012, 06:30
foto


Hotel Residence Inn heeft invulling gegeven aan de behoefte van het Zuster Dankerscentrum in Nickerie. Dit opvangcentrum voor kinderen met een beperking had behoefte aan beddengoed en zes ventilatoren. Residence Inn heeft ervoor gezorgd dat deze kinderen twee jaren lang gebruik kunnen maken van drie dozen beddengoed. Ook de ventilatoren zijn geschonken.

Directeur Jerry A-Kum van Residence Inn heeft een cheque ter waarde van SRD 3300 gedoneerd aan het Dankerscentrum. Manager Aziz Khodabaks mocht uitrekenen hoeveel de spullen zouden kosten en ontving ter plekke een cheque. A-Kum zegt aan Starnieuws dat Residence Inn jaarlijks kinderen gedenkt rond kerst. “Wij hebben besloten om dit jaar iets te doen voor de kinderen met een beperking in Nickerie. We hebben gekeken naar de behoefte die er was en hebben invulling daaraan gegeven. Rond kerst geven wij vaak geschenkjes aan relaties, maar wij hebben ervoor gekozen om een bijdrage te leveren aan deze kinderen”, deelt A-Kum mee.

Khodabaks is enorm blij met deze geste. Hij merkt op dat het beddengoed al twee jaren lang niet vervangen is. Nu kan Dankerscentrum gerust twee jaren verder en hoeft zich geen zorgen te maken over het beddengoed. Ook de ventilatoren waren volgens Khodabaks hard nodig. Het Dankerscentrum biedt opvang aan 29 kinderen met een beperking. De meeste zaken in dit centrum worden door eigen opgezette activiteiten gerealiseerd of door schenkingen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May