Suribet nu ook in Guyana
15 Dec 2012, 23:00
foto


Suribet is nu ook geïntroduceerd in Guyana. Suribetting NV is een Surinaams bedrijf met zijn eigen ontwikkeld software. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Oeganda en Cyprus. Martin Subero heeft met een team van vijf personen het bedrijf in het buurland opgezet en ondersteund.

Wie geïnteresseerd is om een gokje te wagen, krijgt de gelegenheid om weddenschappen te plaatsen op regionale en internationale wedstrijden, zoals cricket, voetbal, tennis en basketbal. Spelers hebben volgens Subero een betaalbare, eenvoudige en betrouwbare kans om te winnen. Het bedrijf is van plan het zijn portfolio van games en weddenschappen te vergroten.
Alle programmatuur waarmee Suribet werkt, is volledig ontwikkeld door eveneens een Surinaams bedrijf Ysec IT.

Onder leiding van de Fransman Pierre Cabrit, van Suribet, en een team van Guyanese managers zullen de operaties uitgevoerd worden. Suribet is verheugd dat de vergunningsaanvraag, toestemming van politie en brandweer binnen twee maanden rond was. Het bedrijf stelt dat met deze nieuwe stap de integratie in de regio en met de ACP-landen (Afrika, Caribisch gebied en Pacific) wordt vergroot.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May