Voetbalcompetitie Wageningen opent met doelpuntenregen
10 Dec 2012, 19:00
foto


Op de openingsdag van de voetbalcompetitie van de Wageningse Sportbond (W.S.B.) zijn er maar liefst elf doelpunten gescoord. In de eerste wedstrijd tussen SV Respect en Paigham stond nieuwkomer SV Respect bij de rust met 1-0 voor. Paigham heeft zich na de rust hersteld en won de wedstrijd met 3-1. Genny Podai, Furgel Herman en Romano Atino namen de doelpunten van Paigham voor hun rekening. Steven Sabajo scoorde het enige doelpunt van SV Respect. Arbiter Glenn Kabalefodi toonde twee keer de gele kaart voor spelers van Paigham.

De tweede ontmoeting tussen Tuna en Bintang Merah, is gewonnen door Tuna 5-2. Bij de rust stond de ploeg al met 3-0 voor. De scoorders waren Ignorio Lieveld, Timothy Maatstaf, Jerrely Martopawiro en Widjaikoemar Gangapersad, die tweemaal het doel wist te vinden. Voor de tegenpartij Bintang Merah scoorden Jerny Djojopawiro en Jerrel Kromopawiro. Arbiter Chander Indiaan heeft vijfmaal de gele kaart te voorschijn moeten halen.

Spelers niet komen opdagen
De wedstrijd tussen De Ster en Vitesse op zondag eindigde onbeslist. Stond De Ster bij de rust voor met 3-2, bij het eindsignaal was de score 4-4. Aan de kant van Vitesse scoorden Renzo Akrosie, Steven Apasie, Selwijn Apasie en Jonathan George. Bij De Ster waren de doelpuntenmakers Etienne Fitz Jim (tweemaal), Recent Gefferie en Rinaldo Kanimin.

Aangezien Arsenal maar met zeven spelers kwam opdagen, is de wedstrijd tussen deze ploeg en Korinthiers afgelast. De voorzitter van de W.S.B betreurt het gedrag van de spelers van de oudste club van Wageningen. Hij stelde gepaste maatregelen tegen Arsenal in het vooruitzicht. Voor het komend weekend staan er weer vier wedstrijden op programma.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May