OW laat gewoon doorwerken bij William Kraanplein
07 Dec 2012, 12:00
foto
Om half twaalf vandaag werd er nog gewerkt aan de William Kraanplein. De opdrachtgever is het ministerie van Openbare Werken. (Foto: Raoul Lith)


Het ministerie van Openbare Werken heeft de aannemer die bezig is met werkzaamheden bij het William Kraanplein (Poelepantje), geen opdracht gegeven om te stoppen. Vandaag werd er gewoon doorgewerkt. Volgende week moeten de werkzaamheden worden opgeleverd.

Op indringende vragen van assembleeleden, antwoordde minister Ginmardo Kromosoetoe (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer) dat de werkzaamheden zijn stopgezet. Hij zei dat de stichting geen werk meer mag verrichten. Maar het is Openbare Werken die bezig is op William Kraanplein.

De stichtingen Fiti Fu Wini en Beheer en Exploitatie Poelepantje hebben eerder in een verklaring gesteld dat zij niet verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van de oude amandelbomen. Assembleelid Sheilendra Girjasing (Nieuw Front/VHP) merkte gisteren in het parlement al op dat de werkzaamheden niet stopgezet zijn, ondanks de mededeling van Kromosoeto. Zelfs vandaag wordt er nog stug doorgewerkt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May