Mikasja Kwasie wint tweede gouden medaille
05 Dec 2012, 23:00
Special Olympians Mikasja Kwasie heeft twee gouden medailles behaald op de Consude Games.

Special Olympian Mikasja Kwasie heeft woensdag haar tweede gouden medaille veroverd. Deze keer won zij goud op het onderdeel verspringen (4.37 meter). Eerder won Mikasja de 80 meter sprint in een tijd van 11.15 sec. De 18e Consude Games wordt afgesloten met twee gouden en drie bronzen medailles op het onderdeel judo.

Bij atletiek eindigde estafette jongens ploeg van Suriname op de 4e plaats.
De schaakselectie verloor ook de laatste ronde van Chili met 4-0 en eindigt op de laatste plaats in het deelnemersveld van 11 landen.

Colombia is kampioen van de Consude Games, gastland Brazilië eindigt als semikampioen en Peru is derde. Dit meldt de Surinaamse publiciteitsdienst Consude Games uit het buurland.