WBC pakt drie punten bij Transvaal
05 Dec 2012, 01:20
foto
Patrick Winter, trainer van Transvaal, na de wedstrijd dinsdagavond.


Het is de ploeg van WBC gelukt om de drie kostbare punten te pakken bij Transvaal, na een 1-0 voorsprong bij rust. WBC won dinsdag uiteindelijk de
wedstrijd met 3-1. Het is de tweede nederlaag op rij voor Transvaal, die de vorige week met 3-2 verloor van SNL. WBC staat op de tweede plaats en Transvaal op de voorlaatste.

Transvaal begon, zoals in de laatste wedstrijden, erg agressief en kreeg daardoor een aantal kansen om te scoren. In deze wedstrijd wist de ploeg van Transvaal de geschapen kansen niet in doelpunten om te zetten. Naarmate de wedstrijd vorderde en WBC zich beter kon bewegen, scoorde deze ploeg geheel tegen de verhouding in, het eerste doelpunt. Ook na dit doelpunt wist Transvaal kansen te creëren, die niet werden benut.

In de tweede helft, kwam er weer wat opleving bij Transvaal en na 5 minuten spelen, werd de gelijkmaker gescoord. WBC pakte de draad weer geheel op en liep uit naar 2-1 en uiteindelijk werd het 3-1. De wedstrijd werd in het André
Kamperveen stadion gespeeld, voor een matig opgekomen publiek.

Benutten kansen niet
"Wij benutten de gecreëerde kansen niet en dat wreekt zich aan het eind van de wedstrijd. Wij zullen uit een ander vaatje moeten tappen en de zaak serieus aanpakken zodat wij van de voorlaatste plaats van de competitie wegkomen. Alle neuzen moeten in dezelfde richting wijzen, anders zullen wij aan het eind van de competitie buiten de prijzen vallen", zegt de trainer Patrick Winter van Transvaal.

"We zullen de komende dagen sterk gaan werken aan het afronden van de gecreëerde kansen. Het is moeilijk om weg te komen van de voorlaatste plaats, maar we zullen hard moeten timmeren aan de weg om een beter resultaat te behalen", stelt de trainer. Transvaal speelt zondag tegen Robinhood en wil zich herstellen in deze wedstrijd.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May