Training rr- en dr-leden VHP moet partij verder democratiseren
04 Dec 2012, 22:00
foto
De rr- en dr-leden van de VHP tijdens de training.


Ressort- (rr) en districtsraadsleden (dr) van de VHP zijn deze week begonnen met een vijfdaagse training die hen in staat moet stellen hun werk beter te kunnen doen. “De rr-en dr-leden zijn mede verantwoordelijk voor het verbreden van het sociaal- en maatschappelijk draagvlak, en voor het uitdragen van een uniforme beeldvorming van de VHP naar de samenleving toe”, zei voorzitter Chan Santokhi van de VHP bij de start van de sessies. “De VHP ondergaat nu een transformatieproces en moet zich profileren als meer dan een politieke partij.”

De oproep om zich voor de training te melden was gekomen van het Hoofdbestuur van de partij. Mahinder Rathipal, voorzitter van de trainingscommissie, vroeg de trainees om zich in te zetten en feedback te geven. De rr-en dr-leden vervullen een brugfunctie en zijn de schakel tussen de partij en de samenleving. Zij moeten een mindshift maken in de opvattingen van de partij om de hedendaagse samenleving beter te kunnen dienen, zegt de VHP in een bericht hierover. De rr-en dr-leden dienen daarom goed geïnformeerd en geïnstrueerd te worden over deze nieuwe aanpak.

Santokhi gaf als instructie mee dat de VHP verder moet democratiseren, en zich professioneler en nationaler moet profileren om inderdaad die perceptie van meer dan alleen een politieke partij bij de samenleving te creëren.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May