BICC had slechts 15 overs nodig voor winst op Flamingo
02 Dec 2012, 19:00
foto
Het winnend team van BICC


Bij de voortzetting van de competitie in de A-klasse van de Cricket Bond Nickerie (CBN) zijn Flamingo Cricket Club (FCC) en British Indian Cricket Club (BICC) vanmiddag tegen elkaar uitgekomen. BICC is winnaar geworden van deze ontmoeting. De wedstrijd ging over 45 overs.

BICC won de toss en stuurde Flamingo aan bat. De club maakte 123 runs all out in 40.5 overs, waarbij Akash Basropansingh topscoorder werd met 27 runs.
Leandro Moekamat en Sandjay Oemraw pakten elk 2 wickets.
BICC ging vervolgens aan bat en had slechts 15.4 overs nodig om de 123 runs van Flamingo stuk te slaan. De spelers maakten 124 runs bij verlies van 4 wickets. Topscoorder bij BICC is geworden Patrick Vishram met 30 runs. Andre Purcival en Shaief Homarow pakten elk 3 wickets.
De wedstrijd werd in 15.4 overs beslist. De umpires van de wedstrijd waren: Mahinder Nirhu, Shamier Bhoelan en Ali Abdoelghafoer.

Zaterdag werd ook in de B-klasse gespeeld van de CBN. Daar kwamen Rabindernath Cricket Club B (RCC) en Jai Hanoeman Cricket Club (JHCC) tegen elkaar uit. De wedstrijd eindigde gelijk omdat deze is verregend. Het ging om een 30 overs wedstrijd.
RCC won de toss en ging aan bat. De club maakte 132 runs, bij verlies van 3 wickets in 17 overs. Hierna begon het te regenen. Topscoorder bij deze ontmoeting was Vishar Shaw, hij had reeds 77 runs op zijn naam. Beide ploegen kregen 2 punten.
De umpires van de wedstrijd waren: Shantieperkash Changoer, Ali Abdoelghafoer en de derde umpire moest zijn Narindra Joesoef, maar hij liet verstek gaan.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May