Facebook-vrienden ready voor feestje vanavond
01 Dec 2012, 09:00
foto
Foto: bodyNsoul


Blauw gemberbier, blauwe en witte likeurtjes, blauw gekleurd voedsel, speciale kapsels, zorgvuldig samengestelde outfits in de kleuren blauw en wit en zelfgemaakte mode-accessoires in de vorm van Facebook-icoontjes. Alles staat zowat klaar voor de tweede editie van de 'Facebook Get Together' vanavond. Hierbij komen Facebook-vrienden 'live' bij elkaar voor een nadere kennismaking, om lol te schoppen en/of om de felle discussies in 'reality' voort te zetten.

De Facebook 'meeting' is vorig jaar op initiatief van Claudett de Bruin en Norman Cabenda geïntroduceerd om aan de behoefte van 'het elkaar in het echt willen zien' te voldoen. "Facebook blijkt de enige plaats te zijn waar mensen ondanks ze elkaar wel kennen, echt contact kunnen hebben" vertelt Cabenda. "En anderen kennen elkaar niet in het echt. Deze meeting biedt de gelegenheid om elkaar tenminste één keer in levende lijve te zien."

Behoefte duidelijk aanwezig
Dat er een behoefte is aan een blauw-wit samenzijn blijkt uit het groot aantal enthousiaste Facebookers die kosten noch moeite sparen om er op zijn 'Facebooks' uit te zien.
Op de site 'posten' de 'FB' fans constant 'updates' over de voorbereidingen die men treft. Sommigen doen speciale inkopen, anderen laten hun creativiteit los op het vervaardigen van ornamenten en accessoires en enkelen passen zelfs hun culinaire vaardigheden toe.
"Men slooft zich uit om er goed uit te zien op de avond. Die moeite zullen we dit jaar belonen" deelt Cabenda mee. De 'Most Original Facebook Outfit' krijgt van Zenobia NV SRD 500, van SOL Zinnia SRD 150 aan benzine, een fotoshoot van Hedwig 'PLU' de la Fuente en 20 cupcakes van Shar's Sweets.

Deze activiteit is voor de rest a-commercieel. Bezoekers nemen hun eigen versnaperingen en drank mee. Dj Jerry Jay heeft aangeboden om te zorgen voor de muzikale omlijsting. De 'meeting' begint om zeven uur vanavond op de hoek van de Margriet- en de Leliestraat.

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May