Suriname ondervindt logistieke problemen bij Consude Games
30 Nov 2012, 04:00
foto


Suriname ondervindt veel logistieke problemen tijdens de Consude Games te Natal, Brazilië. Zo waren er geen badges voor de delegatie.
De meeste landen zijn op donderdag gearriveerd en het is aan de drukte te merken dat de organisatie het niet altijd aankan. Na Suriname hebben zich aangemeld Bolivia, Argentinië, Paraguay, Colombia, Peru, Ecuador, Uruguay en Venezuela. Chili komt vandaag aan. Tijdens de 'technical meeting' donderdag was het duidelijk dat er veranderingen zijn gekomen in de afspraken.

Een van de hordes die Suriname (en ook andere landen) zal moeten nemen, is dat de onderdelen atletiek en special olympics zullen plaatsvinden in een accommodatie 200 km verwijderd van de verblijfplaats. Dat betekent dat de atleten van de deelnemende landen zullen 'verhuizen' naar een hotel dichtbij de accommodatie Joao Pessoa in Paraiba en na de competitiedagen terug zullen worden gebracht naar Natal. De gedeeltelijke verhuizing brengt met zich mee dat de logistieke planning van de delegatie drastisch gewijzigd moet worden.

De openingsceremonie vindt plaats op vrijdagavond in Ginasio da UFRN om 19.00 uur. Als vlaggendrager van Suriname zal fungeren Sabrina Menso van de atletiekselectie. De sporters en begeleiders zijn goed gemotiveerd en zijn vast van plan om goede prestaties te behalen. Dit meldt Arnold Gallant van Sport- en Jeugdzaken uit Natal.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May