Politieberichten: Verdachten aangehouden
29 Nov 2012, 14:40
foto


S.B. (32) is gistermiddag door de politie aangehouden op verdenking van brandstichting in een woning aan de Raghoebarsingweg. S.B. zou een matras en gordijnen in de woning van zijn grootmoeder opzettelijk in brand hebben gestoken. Dit zou hij hebben gedaan omdat hij geen geld kon krijgen om drugs te kopen. Het is buurtbewoners gelukt om de vlammen te doven voordat de brandweer ter plaatse was. B.S. is op hetzelfde adres in de Raghoebarsingweg woonachtig. Het huis is niet tegen brand verzekerd.

Drie inbrekers ingerekend
Drie jongemannen zijn gisteravond door de politie aangehouden. Zij zijn aangehouden kort nadat zij hadden ingebroken in een woning aan de Commissaris Weythingweg. In eerste instantie is de 23-jarige M.N. aangehouden. Zijn comparanten de 25-jarige R.S. en de 23-jarige E.A. zagen kans weg te vluchten in een personenauto. Zij werden door de politie klemgereden aan de Jagernath Lachmonstraat waarna ook zij konden worden ingerekend. Op deze verdachten heeft de politie gestolen goederen aangetroffen zoals Surinaams- en vreemd geld en gouden sieraden. De gestolen goederen en de vluchtauto zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. De politie zal nagaan of de jongemannen nog meer strafbare feiten gepleegd hebben.

Autodief in de kraag gevat
De 26-jarige A.B. is gisteravond door de politie aangehouden aan de Hoogestraat. A.B. is aangehouden toen hij in een personenauto stapte, die hij eerder in de avond gestolen had aan de Wicherstraat. Nadat A.B. de auto gestolen had plaatste hij valse kentekenplaten op het voertuig. Deze berichten zijn afkomstig van de politie voorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May